Naujienos

Informacija dėl kompensacijų už šaltą geriamąjį vandenį

2016-02-19 10:38:50

 

                      Kompensacijų už šaltą geriamąjį vandenį skaičiavimo tvarka gyventojams yra nustatoma vadovaujantis Lietuvos Respublikos piniginės socialinės paramos nepasiturintiems asmenims įstatymu, Lazdijų rajono savivaldybės tarybos sprendimu „ Dėl piniginės socialinės paramos teikimo Lazdijų rajono savivaldybėje tvarkos aprašo patvirtinimo“.

                      Dėl kompensacijų už šaltą geriamąjį vandenį gyventojai turi kreiptis į deklaruotos gyvenamosios vietos seniūniją arba į seniūniją, kurioje nuomojamas būstas.

                      Kreipdamasis dėl kompensacijų, asmuo pateikia asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, prašymą-paraišką ir jos priedus, kitus įstatyme nustatytus dokumentus ir duomenis (apie save ir bendrai gyvenančius asmenis, veiklos pobūdį, turtą, pajamas ir kt).

                      Seniūnija, priėmusi būste deklaravusių ir (ar) būstą nuomojančių Lazdijų rajono savivaldybės teritorijoje bendrai gyvenančių asmenų arba vienų gyvenančių asmenų prašymus-paraiškas ir kitus reikalingus dokumentus, nustato bendrai gyvenančių asmenų arba vieno gyvenančio asmens teisę į kompensacijas, kompensacijų teikimo laikotarpį, apskaičiuoja bendrai gyvenančių asmenų arba vieno gyvenančio asmens vidutines pajamas.

                      Seniūnijos UAB „Lazdijų vanduo“ pristato pažymas apie asmenims priklausančias kompensacijas už šaltą geriamąjį vandenį.